Algebehandling

Du er her :/Algebehandling
Algebehandling2018-04-04T17:19:17+00:00

Algebehandling.

Alger og mos er ikke kun et trist syn , men skadeligt over længere tid for dit træværk, sten og tagplader . Algerne formerer sig og forringer tagets kvalitet og levetid. Mange prøver selv at behandle, med ofte dårlige/billige produkter fra gør det selv market. Uden det store resultat og erfaring om produkt og udførelse .

Professionel algebehandling er en vigtig og billig måde at pleje sit tag, terrasser, gavle, og hegn på. Det fungere så at sige som en vaccine mod algesygdomme og forebygger mod yderligere vækst .

Når algerne for lov til gro , graver de sig ned i overfladen og holder taget/malingen fugtig . Og når så frosten kommer skaller overfladen/malingen over længere tid af .

Når man har fået malet sit tag bør man algebehandle det hvert andet år for at holde det rent og flot.

Træværk ,sten og fliser hvert 3 år . På denne måde slipper du også for at male hegn og facader jævnligt. Ved gennemgående rensning af fliser/terrasse høre en afsluttende algebehandling med i prisen.

Algebehandling forgår på denne måde :

Man sprøjter algemiddel på taget eller terrasse og lader så algerne tørre ud, og så er det vind og vejr der får det   til at falde af. Der kan gå op til 4-6 måneder før du kan se de store ændringer og op til 9 måneder før taget/terrasse er helt fri for levende alger og mås.

Ved meget mos vækst kan der være behov for yderligere behandling .

Kan alle tagtyper algebehandles ?.

Ja, vi behandler alle typer af tage Tegltag, skifertag, eternittag, betontag (ALLE TYPER ). og opfordre til, uanset tagtype at algebehandle . Det er en billig løsning der spare dig for yderligere tagproblemer , dyr vedligeholdelse eller i værste tilfælde et helt nyt tag .

Et godt råd :

Det er vores erfaring af mange af vores kunder efter en enkel algebehandling fejlagtigt tror problemet så er løst . eller glemmer at få bestilt en ny algebehandlet hver andet år. Hos os kan du lave en fast aftale , så vi kan huske dig på, når det er ved at være tid til behandling.

Vi passer på dine ting:

Alt efter forhold og algebehandling , nær jorden fjernes blomster, krukker og bede . Det der ikke kan rykkes , Skærmes af med en presenning.

Produktet :

Produktet vi bruger er et miljøgodkendt og miljøvenligt Algemiddel til tage, facader, flisebelægninger, træværk mm. Produktet hedder ECOstyle Algefri N ProFF og er det eneste Algemiddel i Danmark der er godkendt af Miljøministeriet. Vi har valgt at anvende dette produkt, da vi først og fremmest igennem mange år i branchen mener, at det til dato er det mest effektive Algemiddel vi har anvendt og så er det oveni købet miljøvenligt . Vi er ret sikker på at mange af vores kunder i dag er meget oplyste og bevidste om kvaliteten af produktet og miljø.

Pris:

Pris :  1500 kr For algebehandling af tag og terrasser under 300 kvadrat meter.

Pris ;   1200 kr Tag under 300 kvadrat meter.

Pris ;   1200 kr Fliser under 300  kvadrat meter.

(Der gives rabat ved projekter over 300 kvadrat meter )

Er du/i  interesseret .

Ring 22423716 eller skriv til os på www.info@snuptag.dk