Algebehandling

Professionel algebehandling i Slagelse

Professionel algebehandling er både en vigtig og billig måde at pleje tage, terrasser, gavle og hegn på. Snuptag udfører algebehandling af tage, terrasser, fliser, gavler og hegn – ingen opgave er for lille eller for stor på! 

Algebehandling til tage, terrasser, fliser, gavle og hegn

Vedligeholdelse med algebehandling

Alge og mos er aldrig et kønt syn – det kan samtidig også være skadeligt for træværk, sten og tagplader. Alger kan nemlig forme sig og forringe levetiden på førnævnte, så det er vigtigt at få handlet hurtigt, når man opdager alger og/eller mos. 

Vi udfører professionel hjælp til algebehandling i Slagelse og omegn, så du kan være sikker på at opnå et godt resultat hver gang! 

Professionelt udført algebehandling kan være en både vigtig og billig måde at pleje tage, terrasser, gavle og hegn på. Algebehandling, der er udført korrekt, kan sammenlignes med en vaccine mod algesygdomme, da det er med til at forebygge mod yderligere vækst af alger.

 

Når alger får lov til at gro, graver de sig ned i overfladen på tagplader, fliser, gavle og træværk og sørger for at holde overfladen/malingen fugtig. Dette resulterer i, at overfladen/malingen over længere tid vil begynde at skalle af, når frosten kommer.

Vores tommelfingerregel er, at man helst bør få taget algebehandlet sit tag hvert andet år, når man har fået det malet. Dette er nemlig med til at holde det både rent og flot at se på. Når der er tale om træværk, sten og fliser anbefaler vi en algebehandling hvert tredje år. Vælger man at vedligeholde med løbende algebehandling slipper man også for at skulle male hegn og facader ligeså jævnligt.

Når du får udført rensning af fliser/terrasse af Snuptag følger der altid en afsluttende algebehandling med i prisen. Det er vores måde at give dig ekstra god service og en hjælp til at holde dine fliser/terrasse pæn og ren i længere tid.

Vi står altid klar til at hjælpe med algebehandling. Kontakt os allerede i dag – så kommer vi og løser opgaven med et smil.

Sådan foregår algebehandling

Algebehandling foregår således, at vi sprøjter algemiddel på taget/terrassen/fliserne m.m., hvorefter vi lader algerne tørre ud. Herefter er det vind og vejr, der sørger for at algerne falder af. Typisk kan der gå op mod 4-6 måneder, før du vil kunne se de helt store ændringer, mens der kan gå op mod 9 måneder før taget/terrassen m.v. er helt fri for levende alger og mos. I tilfælde med stor vækst af mos kan der dog være behov for yderligere behandling for at opnå et tilfredsstilende resultat.

Vores algebehandling kan bruges til at behandle alle tagtyper (tegltag, skifertag, eternittag, betontag osv.). Idet algebehandling kan være en billig løsning, der kan spare dig for yderligere tagproblemer, dyr vedligeholdelse samt i værste fald et helt nyt tag, opfordrer vi altid vores kunder til at algebehandle taget uafhængigt af tagtype.

Når vi udfører algebehandling anvender vi altid et miljøgodkendt algemiddel, der er egnet til tage, facader, flisebelægninger, træværk m.m. Produktet hedder ECOstyle Algefri N ProFF og er det eneste algemiddel i Danmark, der er godkendt af Miljøministeriet. Dette er, efter vores erfaring, det mest effektive algemiddel på markedet, og så er det oven i købet miljøvenligt.

Priser på algebehandling i Slagelse

OBS! Ved projekter over 300 kvadratmeter gives der rabat.

En enkelt algebehandling vil aldrig kunne løse problemet permanent. Husk derfor at bestille tid til en ny algebehandling hvert andet eller tredje år afhængigt af, om du skal have behandlet taget eller træværk, fliser og sten. Hos Snuptag kan du lave en fast aftale, så vi husker dig på, når det er ved at være tid til en ny algebehandling.

Kontakt os gerne hvis du/I er interesseret eller har spørgsmål til vores algebehandling. Vil du vide mere om flise- og terrasserens, kan du læse mere her på vores hjemmeside.

Ring på telefon (+45) 22 42 37 16 eller skriv til os på info@snuptag.dk.

Tagrensning er en dybegående og grundig rensning af taget med vand og professionelt højtryksudstyr.

Et nymalet tag er en god og billig investering, der forlænger dit tags levetid med op til 20-30 år.

Professionel algebehandling er en vigtig og billig måde at pleje sit tag, terrasser, gavle og hegn på.

En professionel rensning af dine fliser, træværk eller belægningssten kan få dit gamle til at se ud som nyt igen.

En professionel facaderensning er en særdeles god løsning og har stor synlig effekt på dit hjems udseende.

Graffiti kan være lidt af en udfordring – selv for en facadebehandler. Vi har dog god erfaring med at fjerne irriterende graffiti.