Facaderens

Effektiv og billig facaderens

Få facaden til at blive så god som ny. VI tilbyder billig og effektiv facaderens hos Snuptag.

Trænger facaden på dit hus, din erhvervsejendom, industribygning eller lignende til at blive rengjort og atter blive fri for grønne alger? Professionelt udført facaderens er en både effektiv og billig løsning, der giver stor synlig effekt. Hos Snuptag kommer vi gerne og foretager professionel facaderensning for både private og erhverv.

Behandling af facader på Sjælland

Mange bliver overrasket over resultatet af en facaderensning. Med det rette udstyr og ekspertise kan vi hos Snuptag nemt få din facade til atter at stå lyst og pænt.

Baseret på vores store erfaring inden for behandling af facader på hele Sjælland ved vi, at alle facader, der vender mod nord, trænger til algebehandling. Dette skyldes, at nordsiden får mindst sol, hvormed facaden her holdes fugtig og derfor mere modtagelig over for mos og alger.

Når vi udfører facaderensninger foregår det ved, at vi først sørger for at rense overfladen på facaden med en højtrykslanse. Herefter behandler vi yderligere med algemiddel og/eller imprægnering. Idet man tydeligt kan se, hvor der er blevet renset, er det vigtigt at facaderensningen udføres meget grundigt og af professionelle facaderensere som os.

Når du har fået foretaget en facaderensning af Snuptag, kan du være sikker på, at din facade vil stå ren og flot, når vi kører igen. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere, eller hvis du vil aftale en tid til facaderensning.

Priser på facaderensning hos Snuptag

Da det kan være svært at sætte en fast pris på facaderensning uden først at have set opgavens omfang, vil en vurdering være nødvendig for at kunne give en pris. Dette skyldes blandt andet, at der eventuelt kan være behov for stilas eller lift for at fuldføre opgaven.

Send os et billede af den pågældende facade til info@snuptag.dk. Så kan vi prøve at vurdere opgaven og komme med et uforpligtende tilbud på din facaderensning. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 22 42 37 16 for at aftale nærmere.

Mangler du i stedet hjælp til tagmaling? Du kan læse mere om, hvordan vi hos Snuptag kan hjælpe dig med at få malet taget her på hjemmesiden.

Tagrensning er en dybegående og grundig rensning af taget med vand og professionelt højtryksudstyr.

Et nymalet tag er en god og billig investering, der forlænger dit tags levetid med op til 20-30 år.

Professionel algebehandling er en vigtig og billig måde at pleje sit tag, terrasser, gavle og hegn på.

En professionel rensning af dine fliser, træværk eller belægningssten kan få dit gamle til at se ud som nyt igen.

En professionel facaderensning er en særdeles god løsning og har stor synlig effekt på dit hjems udseende.

Graffiti kan være lidt af en udfordring – selv for en facadebehandler. Vi har dog god erfaring med at fjerne irriterende graffiti.