Flise- og terrasserens

Terrasse- og fliserens i Slagelse og omegn

Giv terrassen og fliserne en kærlig hånd. Vi tilbyder professionel flise- og terrasserens med et smil

Når du vælger at få en professionel til at tage sig af rensningen af dine fliser eller terrasse, så kan du være sikker på, at vi udfører det korrekt og med stor ekspertise med det nødvendige udstyr og maskiner. Vi sørger også altid for at rensningen ikke sviner boligens facader, vinduer samt naboens have. 

fliserensning

Derfor skal du vælge professionel flise- og terrasserens hos Snuptag

Lad Snuptag give din terrassen og fliserne en kærlig hånd. Vi tilbyder professionel terrasse- og fliserens i Slagelse og omegn. Det kan ofte være en halvdyr og unødvendigt projekt at få lægget nye fliser. 

Derfor kan en professionel rensning af fliser, træværk eller belægningssteen undslippe med en mindre udgift og få det gamle til at se nyt ud. Ved rensning af dine fliser/terrasse giver Snuptag dig en gratis algebehandling med i Prisen. Du kan derfor være sikker på et flot og holdbart resultat! 

Når du i stedet vælger at få os til professionelt at komme og rense dine fliser/terrasse, kan du være sikker på at vi udfører det korrekt og med stor erfaring omkring nødvendigt udstyr og maskiner. Vi har desuden stort kendskab til, hvad der ikke kan tåle at være i nærheden, mens vi foretager rensningen. Vi sørger samtidig for, at rensningen ikke sviner husfacader, vinduer samt naboens have.

Der følger altid en gratis algebehandling med i købet, når du vælger at få Snuptag til at klare flise- og terrasserensning for dig. Vi behandler derfor yderligere med et forebyggende algemiddel, når vi er færdige med rensningen. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores professionelle flise- og terrasserens.

Priser på terrasse- og fliserens i Slagelse

Vi giver naborabat!

Vi oplever ofte at komme ud for at udføre en rensning for senere at skulle køre ud til den samme vej, hvor vi lige har været. Naboen kan hurtigt blive inspireret, hvis du har fået foretaget en rensning af os og din indkørsel, terrasse eller flisebelægning nu står ren og pæn, som var det nyt. Vi har derfor valgt at tilbyde naborabat til dig og din nabo, hvis I begge vælger at få foretaget flise- og terrasserens af Snuptag samtidig. På den måde slipper vi for at køre flere gange og I kan spare penge på regningen. Dét kalder vi god service.

Kontakt os gerne hvis du/I er interesseret eller har spørgsmål til vores flise- og terrasserens. Ring på telefon (+45) 22 42 37 16 eller skriv til os på info@snuptag.dk.

Tagrensning er en dybegående og grundig rensning af taget med vand og professionelt højtryksudstyr.

Et nymalet tag er en god og billig investering, der forlænger dit tags levetid med op til 20-30 år.

Professionel algebehandling er en vigtig og billig måde at pleje sit tag, terrasser, gavle og hegn på.

En professionel rensning af dine fliser, træværk eller belægningssten kan få dit gamle til at se ud som nyt igen.

En professionel facaderensning er en særdeles god løsning og har stor synlig effekt på dit hjems udseende.

Graffiti kan være lidt af en udfordring – selv for en facadebehandler. Vi har dog god erfaring med at fjerne irriterende graffiti.