Flise- og terrasserens

Rensning af fliser og terrasser

Giv terrassen og fliserne en kærlig hånd. Vi tilbyder professionel flise- og terrasserens med et smil

Det er ofte et halvdyrt og unødvendigt projekt at få lagt nye fliser. Med en professionel rensning af fliser, træværk eller belægningssten slipper du for unødvendigt arbejde og udgifter og kan få det gamle til at se ud som nyt. Når du vælger at få Snuptag til at komme og rense dine fliser/terrasse får du samtidig en gratis algebehandling med i prisen. På den måde kan du være sikker på et flot resultat mange år frem.

fliserensning

Derfor skal du vælge professionel flise- og terrasserens hos Snuptag

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge professionel flise- og terrasserens hos Snuptag. Blandt andet risikerer du at ødelægge det øverste lag, når du selv forsøger at foretage en rensning med gør-det-selv produkter. Herved gør du samtidig overfladen mere modtagelig over for nye alger.

Når du i stedet vælger at få os til professionelt at komme og rense dine fliser/terrasse, kan du være sikker på at vi udfører det korrekt og med stor erfaring omkring nødvendigt udstyr og maskiner. 

Vi har desuden stort kendskab til, hvad der ikke kan tåle at være i nærheden, mens vi foretager rensningen. Vi sørger samtidig for, at rensningen ikke sviner husfacader, vinduer samt naboens have.

Der følger altid en gratis algebehandling med i købet, når du vælger at få Snuptag til at klare flise- og terrasserensning for dig. Vi behandler derfor yderligere med et forebyggende algemiddel, når vi er færdige med rensningen. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores professionelle flise- og terrasserens.

Priser på flise- og terrasserens hos Snuptag

Vi giver naborabat!

Vi oplever ofte at komme ud for at udføre en rensning for senere at skulle køre ud til den samme vej, hvor vi lige har været. Naboen kan hurtigt blive inspireret, hvis du har fået foretaget en rensning af os og din indkørsel, terrasse eller flisebelægning nu står ren og pæn, som var det nyt. Vi har derfor valgt at tilbyde naborabat til dig og din nabo, hvis I begge vælger at få foretaget flise- og terrasserens af Snuptag samtidig. På den måde slipper vi for at køre flere gange og I kan spare penge på regningen. Dét kalder vi god service.

Kontakt os gerne hvis du/I er interesseret eller har spørgsmål til vores flise- og terrasserens. Ring på telefon (+45) 22 42 37 16 eller skriv til os på info@snuptag.dk.

Tagrensning er en dybegående og grundig rensning af taget med vand og professionelt højtryksudstyr.

Et nymalet tag er en god og billig investering, der forlænger dit tags levetid med op til 20-30 år.

Professionel algebehandling er en vigtig og billig måde at pleje sit tag, terrasser, gavle og hegn på.

En professionel rensning af dine fliser, træværk eller belægningssten kan få dit gamle til at se ud som nyt igen.

En professionel facaderensning er en særdeles god løsning og har stor synlig effekt på dit hjems udseende.

Graffiti kan være lidt af en udfordring – selv for en facadebehandler. Vi har dog god erfaring med at fjerne irriterende graffiti.