Graffitirens

Professionel afrensning af graffiti

Hos Snuptag har vi god erfaring med afrensning af graffiti. Vi klarer både nemme og svære opgaver med et smil

Graffiti kan være en udfordrende opgave – selv for en professionel facadebehandler som os. Dette skyldes, at den anvendte maling samt den overflade som der er malet på, begge er med til at afgøre, om der er tale om en henholdsvis nem eller svær opgave. Hos Snuptag har vi stor ekspertise inden for graffitirens og klarer både nemme og svære opgaver med et smil.

Stor erfaring med graffitirensning

Facader der er dækket til med graffiti kan næsten være umulige at få helt rene igen. Hos Snuptag har vi stor erfaring med graffitirensning. I mange tilfælde kan facader dog kun gøres pæne igen med en nymalet og ens overflade.

Vi klarer både nemme og svære opgaver med et smil og kører gerne ud til både private, kommunale, skoler, erhvervsdrivende m.fl.

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om vores erfaring inden for graffitirensning, eller hvis du vil aftale nærmere omkring afrensning af graffiti.

Prisen på graffitirens hos Snuptag

Idet der kan være stor forskel på omfanget af afrensning af graffiti, er vi først nødt til at se på graffitien og tage nogle prøver. Herefter kan vi bedre vurdere omfanget af opgaven og komme med en pris.

Send os et billede til info@snuptag.dk, så kigger vi på det. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 22 42 37 16.

Mangler du også professionel hjælp til facaderens? Du kan læse mere om vores ydelser inden for facaderensning her på hjemmesiden.

Tagrensning er en dybegående og grundig rensning af taget med vand og professionelt højtryksudstyr.

Et nymalet tag er en god og billig investering, der forlænger dit tags levetid med op til 20-30 år.

Professionel algebehandling er en vigtig og billig måde at pleje sit tag, terrasser, gavle og hegn på.

En professionel rensning af dine fliser, træværk eller belægningssten kan få dit gamle til at se ud som nyt igen.

En professionel facaderensning er en særdeles god løsning og har stor synlig effekt på dit hjems udseende.

Graffiti kan være lidt af en udfordring – selv for en facadebehandler. Vi har dog god erfaring med at fjerne irriterende graffiti.