Om Snuptag ApS

Professionelt arbejde udført med et smil

Hos Snuptag kan vi hjælpe med alt fra tagpleje til flise- og terrasserens samt facaderens på hele Sjælland.
Vi kommer altid og udfører opgaven i et Snuptag og med et smil på læben.

20 års jubilæum

Med 20 års erfaring inden for branchen er du garanteret høj faglighed og kvalitet.

4.000+ tagmalinger

Over 4.000 tage har vi malet gennem tiden – både store som små opgaver.

Følg med i vores arbejde og se billeder fra vores opgaver på Facebook.

Den glade tagmaler i Slagelse

Snuptag kan i 2020 fejre 20 års jubilæum! Vi har i 20 år hjulpet utallige tilfredse  kunder med alt fra tagpleje til flise- og terrasserens samt facerens på hele Sjælland – og det vil vi meget gerne blive ved med.

Snuptag er til dagligt ejet og drevet af 40-årige Sonny (også kaldet den glade tagmaler). Gennem tiden har han med Snuptag malet over 4.000 tage, klaret store som små opgaver samt arbejdet professionelt som tagmaler, algebehandler, tømmer og maler. Han har desuden arbejdet med både industrirengøring, isolering og meget mere. Fælles for det hele er, at Sonny altid klarer opgaven med et smil – hvoraf hans kælenavn kommer fra.

Når du hos Snuptag vælger at få hjælp af den glade tagmaler i Slagelse, kan du altid være sikker på at modtage professionelt udført arbejde, service i topkvalitet og et smil med på vejen. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

Snuptags motivation og ambition

Snuptags motivation og ambition er rodfæstet i Sonnys glæde og passion omkring hans arbejde. Når du vælger Snuptag, vil det altid være Sonny selv, der kommer og klarer opgaven for dig. Han motiveres af den glæde, han oplever hos kunderne, når han er færdig med et projekt. Samtidig har han en ambition om, altid at aflevere et færdigt stykke arbejde, som han selv kan stå inde for, og som samtidig lever op til kundens forventninger.

Du er altid velkommen til at kontakte Snuptag, hvis du vil vide mere om vores arbejde, eller hvis du vil have en snak med Sonny, den glade tagmaler omkring din næste opgave til os. Vi glæder os til at høre fra dig!