Tagmaling

Du er her :/Tagmaling
Tagmaling2018-04-04T17:17:15+00:00

Nyt tag med Tagmaling

Et gammelt slidt tag der bliver nymalet , er ikke kun et forfriskende syn og flot af kigge på . Det er en god og billig investering der forlænger dit tags levetid med op til 20-30 år Og sparer dig samtidig for omkostningerne ved et helt nyt tag.

Vi har flere farver at vælge imellem og maler stort set alle slags tag , store og små, kommunale, private og forskellige større firmaer.

Vi kan ta de høje

Vi kan prale af, at vi til forkel fra mange andre tagmaler firmaer har stor erfaring indenfor tage med høj taghældning.

Tage over 35 grader er en større udfordring end et fladt tag, og kræver betydeligt mere udstyr og sikring. Derudover kræver det selvfølgelig også en breder erfaring og fysik at kunne arbejde på sådanne projekter.

Sendes der billeder til mig via mail af dit tag, slipper jeg for transporten og giver rabat.

pris:

Tage med en taghældning over 35 grader er prisen 165 kr pr kvadret meter + moms ( 5 års garanti ). (10 års garanti) 185 kr pr kvadrat meter + moms.

Tage under 35 grader er kvadret meter prisen 1oo kr + moms ( 5 års garanti ). (10 års garanti) 120 kr pr kvadret meter + moms.

Før vi maler dit tag:

Taget bliver grundigt renset for alle urenheder med professionelt miljø godkendt udstyr .

Vi gennemgår grundigt dit tag for fejl og skader – taget reparerer ( hvis det er nødvendigt).

Taget behandles med et effektivt algemilddel (Iso a-clean ) for at slå alle spor af alger ihjel , samt forebygge mod fremtidige. ( er der messing kanter på huset pakkes disse ind inden algebehandlingen).

Derefter dækker vi din hus mur,vindure, og inderkant mod huset af med presenninger.

Taget males med den ønskede farve og males det antal gange kunden ønsker det, 2 lag maling 5 års garanti, 3 lag maling 10 års garanti .

Når vi har malet dit tag :

Kvaliteten af vores færdige taghåndværk, samt vores flair og bestræbelse på at yde en kundeservice udover det slevvandelige, vil ikke være til at tage fejl af ( Det er meget vigtigt for os, at du som kunde hos os er tryg og tilfreds). Vi kan garanter dig for at du vil stå med et flot nyrenevuret malet tag, med tydelige spor af professionelt arbejde. Tagmaling og alle kanter vil stå knivskarpe og naboerne vil ikke være i tvivl om at du/i har fået malet tag.

Erfaringer med dårligt tagarbejde/maling

(Sonny Willers-Madsen)

Ejer af Snuptag dk .

Som i alle andre brancher, findes der desværre også tagmalere der ikke går meget op i udførelsen af deres arbejde, også her kan du/i blive kedeligt overrasket . Det har jeg desværre måtte erfare igennem mine 17 år i branchen .

Regnvejr er alle tagmalers fjende nr 1 og for meget vind nr 2, udføres arbejdet uden hensyn til vind og vejr, men kun på tanke at få gjort taget hurtigt færdigt , vil man kunne se det på resultatet . Mange tagmalere vælger for at spare tid, ikke at dække huset ordenligt ind, hvilket medføre en stor sandsynlighed for maling på facader,vinduer,døre mm. Dækning af skorsten, vindskeder og skotrende er også super vigtigt for at få et flot resultat.

Den mest velkendte måde mange (dårlige) tagmaler snyder på , er at blande rigelig med vand i malingen for at spare penge og maling. Hvilket tydeligt kan ses på resultatet. Dit tag vil blegne i farven, og efter få år vil det skalle af og revne . Så der kan faktisk gå op til et par år før du ved om du er blevet taget ved næsen. Så kig dig rigtig godt for inden du vælger en tagmaler og BETAL ALDRIG HALVDELEN FØRST.

Hilsen Sonny

Ønsker du at vi skal kigge på dit tag.

Ring 22423716 eller skriv til os på www.info@snuptag.dk