Tagmaling

Tagmaling i Slagelse og omegn

En god og billig investering, der forlænger dit tags levetid

Med tagmaling bliver dit tag så godt som nyt! Det er en god og billig investering som forlænger tagets levetid. Snuptag udfører tagmaling i hele Slagelse og omegn. Vi har mange års erfaring inden for tagmaling og alt hvad der indebærer tagpleje, så du trygt kan vælge os til at male dit tag.

Tagmaling af skifertag

Tagmaling i Slagelse: vi maler store som små tage med et smil

Hos Snuptag kan vi prale af, at vi, til forskel fra mange andre tagmalerfirmaer, har stor erfaring inden for maling af tage med høj taghældning. Mangler du derfor hjælp til tagmaling i Slagelse og omegn, kan du med fordel vælge Snuptag.

Tage over 35 grader er forbundet med større udfordringer end eksempelvis et fladt tag. Det kræver for det første betydeligt mere udstyr og sikring, men det kræver selvfølgelig også en bred erfaring og god fysik at kunne arbejde på sådanne projekter. Disse udfordringer stopper os dog ikke hos Snuptag; vi maler både store som små tage i et Snuptag – og selvfølgelig altid med et smil.

Derimod kan både regnvejr og vind være en tagmalers værste fjender. Det er derfor meget vigtigt, at arbejdet udføres på en måde, hvor der tages de rette hensyn til vind og vejr. Hos Snuptag har vi stor ekspertise med tagmaling i Slagelse og omegn og har kunder over hele Sjælland. Vi tager altid højde for vind og vejr, så du kan være sikker på at få et godt resultat.

 

Priser på tagmaling i Slagelse

Som standard udfører vi indledningsvis en vurdering af det pågældende tag, inden opgaven påbegyndes. Sendes der billeder af taget til os via mail, så vi slipper for transporten, så giver vi rabat.

Kontakt os gerne hvis du/I er interesseret eller har spørgsmål til vores tagmaling. Ring på telefon (+45) 22 42 37 16 eller skriv til os på info@snuptag.dk.

Tagmaling af betontegltag
Undgå nyt tag med tagmaling i Slagelse og omegn

Før og efter tagmaling

Hos Snuptag har vi stor erfaring med maling af tage med høj taghælding, som mange andre tagmalerfirmaer ikke kan prale med. Tage med over 35 grader kan være en større udfordring end flade tage. Det kræver nemlig mere udstyr samt sikring, men ud over det kræver det også stor erfaring og en god fysik at kunne udføre sådan et projekt. Dette stopper dog på inden måde os hos Snuptag – for vi maler både store som små tage.

Vi anbefaler, at du også får udført tagrensning inden vi påbegynder tagmalingen, da man desværre vil komme ud for at malingen ikke vil hæfter sig korrekt. Vi udfører derfor også rensning af tag. Du kan læse mere om vores tagrensning . Efter rensningen går vi taget igennem for eventuelle fejl og skader, som vi udbedrer skulle det være nødvendigt.

Når både rensningen og eventuelle reparationer er udført behandler vi boligens tag med et effektivt algemiddel (Iso a-clean), der slå alle spor af alger ihjel og samtidig forebygger mod fremtidige alger. Har dit hus messingkanter, pakker vi disse ind inden vi foretager algebehandlingen fr at undgå skader på dem. Derudover vil husets mure, vinduer og inderkanten mod huset også blive dækket af med presenninger.

Når alt ovenstående er udført vil vi gå i gang med at male taget. Med mange års erfaring ved vi at to lag maling svarer til 5 års garanti, mens 3 lag maling svarer til 10 års garanti. Nedenfor kan du læse mere om vores priser.

Tagrensning er en dybegående og grundig rensning af taget med vand og professionelt højtryksudstyr.

Et nymalet tag er en god og billig investering, der forlænger dit tags levetid med op til 20-30 år.

Professionel algebehandling er en vigtig og billig måde at pleje sit tag, terrasser, gavle og hegn på.

En professionel rensning af dine fliser, træværk eller belægningssten kan få dit gamle til at se ud som nyt igen.

En professionel facaderensning er en særdeles god løsning og har stor synlig effekt på dit hjems udseende.

Graffiti kan være lidt af en udfordring – selv for en facadebehandler. Vi har dog god erfaring med at fjerne irriterende graffiti.