Tagmaling

Med tagmaling bliver taget så godt som nyt

En god og billig investering, der forlænger dit tags levetid

Et gammelt slidt tag der bliver nymalet, er ikke kun et forfriskende syn og flot at kigge på. Det er også en god og billig investering, der forlænger dit tags levetid med op til 20-30 år. Du sparer samtidig omkostningerne ved et helt nyt tag. Hos Snuptag tilbyder vi tagmaling i Slagelse og omegn. Vi maler stort set alle slags tag, store som små, uanset om det er for kommunale eller større firmaer såvel som private.

Tagmaling af skifertag

Tagmaling i Slagelse: vi maler store som små tage med et smil

Hos Snuptag kan vi prale af, at vi, til forskel fra mange andre tagmalerfirmaer, har stor erfaring inden for maling af tage med høj taghældning. Mangler du derfor hjælp til tagmaling i Slagelse og omegn, kan du med fordel vælge Snuptag.

Tage over 35 grader er forbundet med større udfordringer end eksempelvis et fladt tag. Det kræver for det første betydeligt mere udstyr og sikring, men det kræver selvfølgelig også en bred erfaring og god fysik at kunne arbejde på sådanne projekter. Disse udfordringer stopper os dog ikke hos Snuptag; vi maler både store som små tage i et Snuptag – og selvfølgelig altid med et smil.

Derimod kan både regnvejr og vind være en tagmalers værste fjender. Det er derfor meget vigtigt, at arbejdet udføres på en måde, hvor der tages de rette hensyn til vind og vejr. Hos Snuptag har vi stor ekspertise med tagmaling i Slagelse og omegn og har kunder over hele Sjælland. Vi tager altid højde for vind og vejr, så du kan være sikker på at få et godt resultat.

 

Priser på tagmaling hos Snuptag

Som standard udfører vi indledningsvis en vurdering af det pågældende tag, inden opgaven påbegyndes. Sendes der billeder af taget til os via mail, så vi slipper for transporten, så giver vi rabat.

Kontakt os gerne hvis du/I er interesseret eller har spørgsmål til vores tagmaling. Ring på telefon (+45) 22 42 37 16 eller skriv til os på info@snuptag.dk.

Tagmaling af betontegltag
Undgå nyt tag med tagmaling i Slagelse og omegn

Før og efter tagmaling

Inden vi går i gang med at udføre tagmaling i Slagelse og omegn, sørger vi altid for at taget renses grundigt for alle urenheder. Dette gøres med professionelt miljøgodkendt udstyr. Herefter gennemgår vi grundigt taget for fejl og skader samt sørger for at få det repareret, hvis det er nødvendigt.

Når det er gjort, behandler vi taget med et effektivt algemiddel (Iso a-clean), der sørger for at slå alle spor af alger ihjel samt forebygger mod fremtidige alger. Har dit hus messingkanter, sørger vi for først at pakke disse ind, inden algebehandlingen foretages for at undgå skader. Husets mure, vinduer og inderkanten mod huset vil også blive dækket af med presenninger.

Når de nødvendige forholdsregler og rette forberedelse er foretaget, males taget med den ønskede farve det antal gange, som du ønsker. Vi følger en tommelfingerregel, der siger, at 2 lag maling svarer til 5 års garanti, mens 3 lag maling svarer til 10 års garanti.

Når du vælger Snuptag til at komme og male dit tag, garanterer vi dig, at du vil stå tilbage med et flot nymalet tag, der ser så godt som nyt ud. Vi gør altid en ære i at yde den bedst mulige service til vores kunder, så de bliver glade og tilfredse med vores arbejde. Kvaliteten af vores færdige håndværk kombineret med vores store fokus på at være servicemindet er derfor en topprioritet hos os.

Ønsker du professionel hjælp til tagmaling i Slagelse og omegn? Kontakt os allerede i dag – så kommer vi og klarer det i et Snuptag.

Tagrensning er en dybegående og grundig rensning af taget med vand og professionelt højtryksudstyr.

Et nymalet tag er en god og billig investering, der forlænger dit tags levetid med op til 20-30 år.

Professionel algebehandling er en vigtig og billig måde at pleje sit tag, terrasser, gavle og hegn på.

En professionel rensning af dine fliser, træværk eller belægningssten kan få dit gamle til at se ud som nyt igen.

En professionel facaderensning er en særdeles god løsning og har stor synlig effekt på dit hjems udseende.

Graffiti kan være lidt af en udfordring – selv for en facadebehandler. Vi har dog god erfaring med at fjerne irriterende graffiti.