Tagrensning

Professionel tagrensning på Sjælland

Dybegående og grundig rensning af taget

Tagrensning er en dybegående og grundig rensning af taget med vand og professionelt højtryksudstyr. Hvis du skal have malet dit tag, er det vigtig, at det er renset ordenligt først, ellers risikerer du blot, at malingen ikke hæfter sig korrekt. Vi klarer tagrensning med et Snuptag.

Tagrensning på Sjælland udført af Snuptag

Forberedelser inden tagmaling

Inden vi kan hjælpe dig med tagmaling, er det helt essentielt at starte med at få udført en tagrensning. Når vi kommer for at udføre tagrensning på Sjælland, sørger vi altid for at tage alle de nødvendige forholdsregler, inden vi påbegynder vores arbejde.

For det første er det meget vigtigt, at alt beskidt vand i forbindelse med tagrensningen bliver suget væk i et miljøfilter. Dette skyldes, at vandet kan indeholde asbest, hvilket kan være skadeligt for både dig og miljøet. For det andet skal loftet under taget dækkes til med plastik, da der som regel kommer en smule vand ind på loftet under rensningen. Desuden sørger vi for at grunden under tagrenderne bliver afdækket med presenninger, så vandet kan blive opsamlet her. Efterfølgende må grunden aldrig bære spor af tagrensning, da det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse for dig, hvis jorden indeholder asbest, da en opgravning i dette tilfælde vil være nødvendig.

Når du vælger, at Snuptag skal klare tagrensningen for dig, kan du være sikker på at opgaven udføres professionelt og med de nødvendige forbehold in mente. Vi sørger altid for, at både hus og grund efterlades helt ren, gerne mere rent end da vi kom. Kontakt os allerede i dag.

Priser på tagrensning hos Snuptag

Ring for kun rensning. Vil du vide mere om tagmaling, kan du læse mere her på vores hjemmeside under tagmaling.

Ring på telefon (+45) 22 42 37 16 eller skriv til os på info@snuptag.dk.

Resultat af tagrensning på sjælland

Tagrensning er en dybegående og grundig rensning af taget med vand og professionelt højtryksudstyr.

Et nymalet tag er en god og billig investering, der forlænger dit tags levetid med op til 20-30 år.

Professionel algebehandling er en vigtig og billig måde at pleje sit tag, terrasser, gavle og hegn på.

En professionel rensning af dine fliser, træværk eller belægningssten kan få dit gamle til at se ud som nyt igen.

En professionel facaderensning er en særdeles god løsning og har stor synlig effekt på dit hjems udseende.

Graffiti kan være lidt af en udfordring – selv for en facadebehandler. Vi har dog god erfaring med at fjerne irriterende graffiti.